Hierojat

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja Valvira hyväksymiä urheiluhierojia. Lisäksi jokaisella on oma erityisosaamisensa aikaisempien koulutusten ja työkokemusten kautta. Saat tarpeidesi mukaan joko kevyempää hierontaa kokonaisvaltaisesti tai muokkaavampaa hierontaa kohdennetulle alueelle. Osaamme sovittaa hieronnan urheiluharrastuksesi treenien ja kilpailujen vaatimalla tavalla juuri oikeaan aikaan.

Vinkki; Hieroa voi myös treenipäivänä, mutta tällöin on parempi tulle hierontaan vasta treenien jälkeen. Jos tämä ei onnistu, tee hieronnan jälkeen n. 15 min reipas kävely lihaksia hapottamatta niin hermostosi palautuu nopeammin tulevia treenejä varten!

Virva Pulkkinen
Virva PulkkinenUrheiluhieroja, liikuntaneuvoja
– Koulutettu urheiluhieroja ja liikuntaneuvoja
– Akupunktiohoidot
– Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu 2011
– Liikuntaneuvoja Lapin Urheiluopisto 2004.

Pystyn antamaan asiakkailleni monipuolisia ohjeita lihashuollon ja rasituksen tasapainon saavuttamiseksi. Harrastuksiani ovat sopivasti vaihdellen pilates, kuntosali, hiihto, rullaluistelu sekä työmatkapyöräily. Lisäksi minut pitää liikeessä koira ja kaksi lastani.

Anni Kuusisto
Anni KuusistoNaprapaatti
– Kymenlaakson ammattikorkeakoulu 2016
Erityisosaamisalueeni on tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy.
Naprapaattina autan kehon toiminnallisissa vaivoissa kuten selkärangan ja raajanivelten kivuissa sekä liikerajoituksissa. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilusta ja valmennan Tampereen Pyrinnön urheilijoita.
Kivuttoman liikkumisen puolesta!
Anne Hautamäki
Anne HautamäkiUrheiluhieroja
-Tampereen Urheiluhierojakoulu 2013
(Työpaikkakäynnit)
Nautin asiakastyöstä ja työskentelystä ihmisten parissa. Intohimoni on kannustaa muita liikkumaan ja pitämään huolta terveydestään. Hoidot suunnittelen aina huolellisen haastattelun perusteella yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden asiakkaan toiveet sekä tarpeet. Kaikille eivät sovi samanlaiset hoitomenetelmät.