Hierojat

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja Valviran hyväksymiä urheiluhierojia. Lisäksi jokaisella on oma erityisosaamisensa aikaisempien koulutusten ja työkokemusten kautta. Saat tarpeidesi mukaan joko kevyempää hierontaa kokonaisvaltaisesti tai muokkaavampaa hierontaa kohdennetulle alueelle. Osaamme sovittaa hieronnan urheiluharrastuksesi treenien ja kilpailujen vaatimalla tavalla juuri oikeaan aikaan.

Vinkki; Hieroa voi myös treenipäivänä, mutta tällöin on parempi tulle hierontaan vasta treenien jälkeen. Jos tämä ei onnistu, tee hieronnan jälkeen n. 15 min reipas kävely lihaksia hapottamatta niin hermostosi palautuu nopeammin tulevia treenejä varten!

Virva Pulkkinen
Virva PulkkinenUrheiluhieroja, liikuntaneuvoja, Vodder-lymfaterapeutti
– Purentalihashierontakoulutus 2019
– Vodder-lymfaterapeutti 2018
– Akupunktiokoulutus 2013
– Urheiluhieroja, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu 2011
– Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto 2004
– Luennot ja ryhmäliikuntaohjaukset

Pystyn antamaan asiakkailleni monipuolisia ohjeita lihashuollon ja rasituksen tasapainon saavuttamiseksi. Lymfaterapeuttina pystyn auttamaan mm. kirurgisten operaatioiden, traumojen ja laskimovajaatoiminnan aiheuttamista turvotuksista. Koulutan itseäni säännöllisesti, jotta voin tarjota parasta mahdollista hoitoa. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2002 niin maalla kuin vedessä. Harrastuksiani ovat sopivasti vaihdellen kuntosali, hiihto, juoksu, uinti sekä työmatkapyöräily. Lisäksi minut pitää liikkeessä koira ja kaksi lastani.

Anni Palmgren
Anni PalmgrenNaprapaatti
– Kymenlaakson ammattikorkeakoulu 2016
– Naprapatia
– Hieronta
Erityisosaamisalueeni on tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy.
Naprapaattina autan kehon toiminnallisissa vaivoissa kuten selkärangan ja raajanivelten kivuissa sekä liikerajoituksissa. Teen myös hierontaa ja hieronta onkin yksi naprapatian hoitomuoto. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilusta ja valmennan Tampereen Pyrinnön urheilijoita.
Kivuttoman liikkumisen puolesta!
Iida Laakkonen
Iida LaakkonenUrheiluhieroja
– Purentalihashierontakoulutus 2019
-Jyväskylän hierojakoulu 2018

Intohimoni on ihmisten auttaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon ja laadin hierontasuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Näin saamme aikaiseksi parhaat mahdolliset hierontatulokset. Koulutan itseäni säännöllisti, jotta saan annettua parasta mahdollista palvelua.  Urheilutaustaa minulta löytyy koripallon ja pikajuoksun parista.